Kuvat ja niiden muokkaaminen

Kuvanmuokkaus, bannereiden teko, tuotekuvat verkkokauppaan..
Kaikenlainen graafinen väkertely onnistuu ihan perus studiokuvista monimutkaisiin grafiikoihin, taustoihin ja taittotöihin.

Kerro mitä olet tekemässä, niin minä kerron kuinka voin auttaa. Kunnollinen portfolio rakentuu vasta, mutta jos haluat jo nyt nähdä mitä olen saanut aikaan tähän asti erilaisissa projekteissa, niin voin laittaa linkkiä sellaisiin töihin minkä uskon tavalla tai toisella liittyvän siihen mitä haluat selvittää.

Tutut välineet

Kuvankäsittely

Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Affinity Photo

Taittotyöt

Adobe InDesign, Affinity Publisher

Vektorigrafiikka

Adobe Illustrator, Affinity Designer

Lisäksi

Käytän joitakin verkkopalveluita hyödyksi omaan työskentelyyn liittyvissä automaatioissa prosessien nopeuttamiseksi. Luettele niitä kaikkia tässä, mutta jos sinulla on joku tietty mielessä minkä ajotaitoa kaipaat, kysy ihmeessä. Suurella todennäköisyydellä on enemmän tai vähemmän tuttu, tai jos ei ole niin vähintään opittavissa.

Työskentely

Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta, ja pyrkimyksenä on tehdä molempia hyödyttävää liiketoimintaa. Tämä tarkoittaa ettei palvelut ole ilmaisia, mutta ei myöskään hyödyttömiä.

Epämieluisat ja hankalat työt minulle ulkoistamalla säästät omaa työaikaa jolla toisaalla käytettynä tienaat moninverroin minulle maksamasi laskun takaisin. On hyvin tyypillistä että asiakkuuksistani tulee jatkuvia.

Hinnoittelu

Kuitenkin kiinnostaa, niin kerron suoraan. Hinnoittelu menee tapauskohtaisesti ja hieman harkinnan mukaan - pienyrittäjät on niin lähellä sydäntä että pyrin tekemään niin kevyellä laskutuksella kuin mahdollista. Karkea arvio tällä hetkellä on n. 30e / h plus arvonlisävero. Laskutan vain tuloksellisista työtunneista eikä laskutus ylitä sopimusta tehdessä arvioitua ellei asiasta erikseen sovita.

Joko riittää?

Pistä viestiä tulemaan, niin tehdään ihmeitä, tai yritetään ainakin.
map-markerheart-ophone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram