WordPress ja koodihommat

Ulkoasumuutoksia CSS-koodipätkillä, ongelmanratkaisua, Woocommerce-verkkokauppojen korjailua, neuvontaa ja vaikka mitä. Jos sinulla on ongelmia verkkosivun kanssa, tai esimerkiksi vanha verkkosivu joka on vain unohtunut päivittää vuodeksi tai vuosikymmeneksi, ota yhteyttä. Yleensä on jotain mitä voimme tehdä asialle.

Pienet korjaukset nopeasti ja edullisesti. Ota yhteyttä ja kerro mikä ei toimi kuten pitäisi, niin teen nopean hinta-arvion ja hoidetaan homma kuntoon.

Kokemusta löytyy lukuisista verkkokaupoista, erilaisista nettisivuista, WordPress-lisäosien asentelusta ja käytöstä, yms.

Myös sivustojen siirrot paikasta toiseen onnistuu, kunhan tunnukset on tallella.

Tutut välineet

Sisällönhallintajärjestelmät ja lisäosat

WordPress, Elementor Pro, Divi Builder, Oxygen Builder, Advanced Custom Fields Pro, Microthemer..

Ohjelmistot

Brackets, VSCode

Koodikielet

HTML, CSS
Kehitysvaiheessa: JavaScript (+React), PHP

Lisäksi

Käytän joitakin verkkopalveluita hyödyksi omaan työskentelyyn liittyvissä automaatioissa prosessien nopeuttamiseksi. Luettele niitä kaikkia tässä, mutta jos sinulla on joku tietty mielessä minkä ajotaitoa kaipaat, kysy ihmeessä. Suurella todennäköisyydellä on enemmän tai vähemmän tuttu, tai jos ei ole niin vähintään opittavissa.

Työskentely

Kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta, ja pyrkimyksenä on tehdä molempia hyödyttävää liiketoimintaa. Tämä tarkoittaa ettei palvelut ole ilmaisia, mutta ei myöskään hyödyttömiä.

Epämieluisat ja hankalat työt minulle ulkoistamalla säästät omaa työaikaa jolla toisaalla käytettynä tienaat moninverroin minulle maksamasi laskun takaisin. On hyvin tyypillistä että asiakkuuksistani tulee jatkuvia.

Hinnoittelu

Kuitenkin kiinnostaa, niin kerron suoraan. Hinnoittelu menee tapauskohtaisesti ja hieman harkinnan mukaan - pienyrittäjät on niin lähellä sydäntä että pyrin tekemään niin kevyellä laskutuksella kuin mahdollista. Karkea arvio tällä hetkellä on n. 30e / h plus arvonlisävero. Laskutan vain tuloksellisista työtunneista eikä laskutus ylitä sopimusta tehdessä arvioitua ellei asiasta erikseen sovita.

Joko riittää?

Pistä viestiä tulemaan, niin tehdään ihmeitä, tai yritetään ainakin.
map-markerphone-squarefloppy-oenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram